Onze salon

image1 (1)OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAtrudy_003

Trudy Luijs, inmiddels 70 jaar, is eigenaresse van de salon. Zij is schoonheidsspecialiste gezichtsverzorging van Gernétic International, kapster en tevens pedicure met aantekening diabetische en reumatische voetdiagnostiek.

In onze salon worden de producten van het merk Gernétic International gebruikt. De schoonheidsproducten komen voort uit een celbiologisch onderzoek en zijn samengesteld uit planten, vitaminen, sporenelementen, aminozuren, eiwitten en oliën. De zuiver natuurlijke werkzame bestanddelen garanderen een optimaal resultaat zonder kans op allergieën.

gernetic

Gernétic biedt een groot assortiment schoonheidsartikelen voor de verzorging van het gezicht, de handen en het lichaam. Wat uw eisen ook mogen zijn…, u vindt altijd HET geschikte verzorgingsproduct in de lijn van Gernétic. Naast de huidanalyse, het verzorgingsadvies en de juiste producten voor huidverzorging en huidverbetering staan ontspanning en genieten hoog in het vaandel en uiteraard vindt altijd afstemming plaats met uw persoonlijke wensen.


IMG_2667

IMG_2684

IMG_2689

IMG_2694

IMG_2695